Ät nyttigt! Ät Bra! USA i ett nötskal.

Snubblade in på http://thisiswhyyourefat.com En sida där du får tips på hur du ska bli fet och överviktig. Riktigt smaklösa och vidriga saker.. Men även endel saker som känns goda och munchis.. TA en titt begrunda.. Va inte så jävla rädd för bakispizzan eller att du äter för mycket kolhyrdater.. Detta kommer alltid vara värre!!



Ditch Dogs Two hot dogs topped with mac ‘n cheese.



The Sandwich of Knowledge The bottom tier contains eight strips of bacon, six sausages and four burger paddies; followed by a second tier of black pudding; topped by a third tier comprised of two diced chicken breasts and six fried eggs

Testosteron mina vänner. REN testosteron

Vårt samhälle fylls dagligen av nya filmer. Den ena mer påkostad än den andre. Många av filmerna är verkligen kalkonrullar som ändå lyckas fylla en biosalong eftersom huvudrollsinnehavaren är ett känt varumärke. Tråkigt manus kanske eller dålig scenografi, vad vet jag? Även om det finns många dåliga filmer finns det även de som verkligen är välgjorda och bra på riktigt. Jag ska inte gå in på detaljer här. Utan det jag vill komma fram till med denna inledning är att det är en film under inspelning just i detta nu. En film som kanske kommer gå till världshistorien med den coolaste line-upen någonsin. Ty är man inte en B-films älskare och har någon uns av självdistans så kommer du nog idiot förklara mig.

The Expendables  http://www.imdb.com/title/tt1320253/

Sylvester Stallone
Mickey Rourke
Jet Li
Forest Whitaker
Eric Roberts
Randy Courture
Dolph "FUCKING" Lundgren

Och
Arnold "FUCKING JÄVLA TERMINATOR" Schwarzenegger

Med denna rollista behöver filmen inte vara bra. Den behöver inget bra manus eller handling. Den är redan så bra den kan bli. Mysgos..

Kapten Jokk och Dr Terjes "lugna kväll"

Lördagkväll.. Chips och film och någon kall öl som lyxar till det hela. En lugn kväll sa vi, ingen sprit och galej sa vi, och så blev det med.. nästan.  American Psycho sätts igång och vi tar varsit glas whiskey, mest för att det är gott och avnjuter filmen. Ölen öppnas, men en till två öl är okej anser vi.  Dricker upp whiskeyn och koncentrar oss på filmen,  Två öl var knäckta innan ens första mordet i filmen. Tja vi fyller på whiskeyn igen eftersom den stod nära till hands samt ett gäng nya öl läggs i frysen. Filmen sers klart och både whiskeyn och de kalla ölen är uppdruckna.

Dr Terje kläcker ur sig "att när vi ändå super kan vi likagärna bli fulla".  En flaska Captain Morgan står i våran väg och de som inte är med oss är emot oss så vi sänker stackaren med cola.  Youtuben åker igång och två nya öl öppnas tillsammans med Rom&Colan. När rommen är slut så åker nya ölburkar upp och Dr Terje får för sig att öppna konto på knullkontakt.se, Kapten Jokk surfar runt på kk.se och lägger dumma kommentarer på diverser sidor. Tillslut får minneslucka och däckar. Dr Terje får tråkigt och kontaktar en kontorska, sen försvinner han iväg för bortamatch. Men innan han lämnar lägenheten så rivar han ner hyllor och lådor i hallen.

Ja en lugn kväll på Gustaf Adolfstorg 2.

Erik Lindebratt


RSS 2.0