folk som är besatta av kändisar

Visst att veta anekdoter om kändisar är rätt kul som tex att Johnny Depp vill ha en mun till så han kan röka.  såna småsaker är okej, men när folk sitter i interjuver och diskuterar huruvida britney spears gått upp i vikt osv såna människor borde man säga till på skarpen,,,,

"HEY DU SKAFFA ETT FUCKING LIV"


The Dark Knight

Unbelivible! Helt sanslöst och otroligt.. Bästa Batman filmen och kanske den bästa filmen jag sett på evigheter.

GÅ och SE förihelvete!!!!!

Batman!!!!


Klartext i radio är för roleeet.

Klartext, radioprogrammet för dig som har lite svårt att snabba upp samhällsinformation eller om du är helt bakom flötet.. Vilket som... Jag drar ingen över en kam hehe

Uttdrag:


"År 2000 byggdes en långbro mellan vårat land sverige, och vårat grannland danmark"

"Det går snabbt att åka på bron" säger en dansk medborgare.

hehe

Systembolaget är byråkratins störste moraltant

Tanken slog mig när jag körde förbi Systembolaget i Nybro. Varför finns det alltid parkbänkar utanför i stortsett varenda systembolag, tänk en stund och fundera. Visst Schäfer har ju rätt, det finns faktiskt parkbänk utanför varenda systembolag. Och då är frågan varför. Jag har två svar på det och båda är kopplade tillvarandra.
Det är alkisarna eller som är lite mindre hårt att kalla dem. Fyllegubbar och fylletanter.  Anledningen till att de sitter där är:

1. De sitter för att vara ett varnade exempel mot ungdomar som precis fyllt 20. Eftersom det är så mkt tidningskriveri nuförtiden att ungdomar festar för mycket har staten sett till att fyllemänniskorna sitter utanför för att just varna.

2. Det är just för skriveriernas skull de sitter där. För att få den vinklade spritpolitik sverige har idag så måste de ha folk att skylla på, fyllegubbarna.. där har vi dem.. Vi vet att de är alkoholister, och det stinker sprit om dem när de går in på bolaget. Men likt förbannat får de köpa. Egentligen bryr jag mig inte avsevärt, men att införa alkoblås för fyllegubbar när de ska köpa sprit vore nog nåt att tänka på.. 




Egentligen kan jag utveckla denna texten mer och den är inte riktigt som den jag byggde upp i huvudet, men det får gå för nu.. 

Aladdin och hans vänner

Seriöst.. Blir en disneysång bättre än det här

Mmmmmmmmm

Iller iller iller i sitt lugna bo

Var nere vid morsans fiskebod idag. Helt awsome där nere. Relax, fix och don utan att behöva bry sig om tid och rum. Alltid intressant att leta gamla saker från svunnen tid.
När vi satt och fikade så ser jag något vitt sticka upp huvudet bakom en sten..

Sen snabbt som ögat bort till en brygga. där det vita lilla vidundret gömmer sig, Sen tittar han ut efter en stund,,


Jamen visst, en lite iller/mink har dykit upp,,


Denna rackaren är minnsann nyfiken och inte speciellt folkskygg,, jag tar en korvbit för att locka fram honom(ja det är en han tills bevis finnes) Efter mycket om och men så blev han nyfiken på vad det var jag hade i handen.


"Höddu du du, ge mig den där" Sa han högt till mig.. Efter att ha hälsat.

Några snabba vändingar runt mina fötter och lite nosinos satte han sig för att mumsa i sig korvbiten..
Frågan är, Det är inte ofta man ser en vit iller/mink vild i naturen, och med tanke på hur tam han var, så var han inte speciellt vild..

<3 nytt favoritdjur

"ett lopp som min farsa anmält mig till utan min vilja och tycke"

Så här är det va!

Schäfer det lilla fyllot har precis som förra sommaren gått på dieten Pizza+Öl= Awsome! Och ni som kan lite matte vet att det inte är den bästa maten man ska käka när man ska komma iform.. Lägg även till att Schäfer den lilla latmasken inte tränat avsevärt på ca hela 2008, (undantag lite bandyspel i ladan) så Kommer hans far på att:

"hey gabba gabba hey. Jag anmäler dig med så springer vi tillsammans" Detta fick jag reda på för ca två veckorsen!

Right hur i hela helvetet ska man hinna få:

1. motivation

2. Kondis

3. Dra ner på öl och pizza (noooooooo)

Anyway bara att bita det förbannade äpplet och ställa sig i startgropen. Till min hjälp hade jag laddat mp3spelaren med lite Daft Punk och min målsättning var

1. Inte stanna eller gå 

2. komma i mål

Nå hur gick det då? Jorå för att vara på toppen av min latochdrickaöl karriär så kom jag in på ca 46.22 minuter vilket är helt okay om man heter Schäfer och är lika otränad som Fat Bastard! Jag verken stannade eller gick så jag måste säga att jag var duktig..

Måste specialtacka Ramne för att han stod i mål med en öl i handen och var våran personliga bitch!

Jag facepalmade mig själv

Igår när jag gjort numero två på toaletten la jag märket till att
 
"det var inte mycket papper kvar. Bra att tänka på så jag inte sätter mig här och gör en doodie utan papper"

idag när jag kommer innanför dörren känner jag att det trycker på.. Av någon anledning tycker jag bättre om att göra mina behov på toaletten på övervåningen vet ej varför. Springer upp hittar något att läsa och sätter mig.. Precis när jag har gjort detta kommer jag på

"visst fan i helvetet! Pappret var ju slut KUKEN!" no time att byta toalett utan det är bara att sitta kvar och låta det komma.. 

jag böjer, delar, viker och donar allt för att det lilla papper som är kvar ska räcka. och det räcker precis.

JAG anser mig själv nu som en mästare på att förbruka så lite toapapper som möjligt på störst skada skedd..
(det sista får ni tolka själva)


HERE YE HERE YE

ITs isss raining idag. Som hela förra veckan, helgen ska bli lugn tror jag.. kanske skejta lite me Kalle, drinka några kalla.. Beror på vädret.. Annars får man skejta hemma hos Lego.. Han gillar när man gör det. 
 

jupp jupp,, duktig har jag varit nu.. jobbat hårt en hel vecka helt själv.. har nog sålt för 10 000 kr, och det mina vänner är en bedrift på bildelar.. borde fan utse mig själv till månadens anställd. även om jag inte är anställd.. Mohahaha om FRA eller skatteverket läser detta så try to nail me.. You´ll never get me alive. Lika bra att klämma in terrorist och monarki och Reinfeldt när jag ändå håller på.. pang pang pang, im a bad boy... 

snart släpas jag ut från min dator av säpo som kommer förhöra mig genom att klämma fast bilbatteris klämmor på mina nipples och spänna fast mig vid en gammal säng utan madrass(precis som i Rambo II) så mina vänner om jag är brun nästa gång ni ser mig har jag inte solat utan blivit förhörd:D

Peace out 


Lilla familjen var inne idag

Ja idag var det en liten familj inne på bondmuesumet idag, En mor en far och en son. killen var runt 11år och hur cool som helst. Mamman var öppen och skämtade om allt. Pappan var lite mer tyst men när man pratade med honom så var glad talförd.

Glada positiva människor i en rostiga gammalhusbuss. Man märkte direkt att de njöt av sin semester och att umgås med varandra.. de spred sån glädje att jag blev helt varm inombords. they made my day kan man säga..

VArför kan inte alla människor vara såna glädjespridare så man blir helt glad?

RånRånBögMördad

Rickard Edwardsson lärde Mig och da Fis en rätt skojig grej när vi träffades på våra stora resor in ze world.

Att bli RånBögMördad är nog det värsta som finns. Du blir först rånad på allt du har.. Sen blir du tagen i ett hål du endast klämmer ut små (eller stora) sjöodjur ut, sen blir du mördad.

Usch tänkte vi ingen najs upplevelse... Men då drar Edwardsson till med en extra grej..

RånRånBögMördad är det nog absoult värsta som kan hända. Det är lixom grädden på moset av RånBögMördad.

Så vänner, bekanta och annat löst folk. Aktar er för att bli RånRånBögMördade när ni är ute i vilda världen.

Disneys nya film Wall-E, en paragrafförbrytare!

Hittade ett blogginlägg ur en kanadensares blogg som skriver om hur Wall-E är en förbrytare enligt en ny lag som skrivits i kanada.. Värt att läsa så tar er en titt.

The theatre was full of kids, many of whom were absolutely terrified when it looked like WALL-E might die.

Have a listen to the director, Andrew Stanton, talk to reporters about his movie |MP3|. Stanton makes no bones about this being an homage to many of his favorite flicks. And it's true, there are so many SF references in it. At one point Stanton even says ‘I wanted this to be "R2D2 the movie."‘ I think he really nailed that.

But the really sad part, the part none of those young kids in the theatre knew, the truly despicable part, is that poor Wall-E would be deemed a dirty copyright criminal under Canada's new copyright law. Bill C-61 would criminalize much of Wally's behavior in the film. Now that's something to really cry about!

Here's the evidence against WALL-E documented in the movie (**SPOILER WARNING**)

EGENTLIGEN ÄR DET DETTA SOM ÄR ROLIGT SÅ LÄS DETTA

1. WALL-E records audio from his favorite movie, Hello Dolly, putting in onto his own digital recorder (bypassing the macrovision DRM on the tape). A COPYRIGHT CRIME UNDER C-61

2. WALL-E archives the audio, he doesn't merely time-shift it. He listens repeatedly! A COPYRIGHT CRIME UNDER C-61

3. WALL-E shares his DRM-broken music with his friend, another robot named EVE. A COPYRIGHT CRIME UNDER C-61

4. WALL-E watches Hello Dolly on multiple evenings, on the screen of an iPod. Hello Dolly is not available through the iTunes store, therefore he broke the videocassette DRM when he platform shifted it. A COPYRIGHT CRIME UNDER C-61

If for no other reason than to save the poor tear-drop eyed robot from being destroyed we should stop Bill C-61!


Zombie kid


Bada i vattenpölar, gruppdusch och Böger såklart!

jag vaknar i morse och inser genast att jag inte är hemma. jag är hos elin och sara. konstaterar att jag ligger i en skarv mellan två sängar och bredvid mig ligger det en arogant och självgod katt som ser ut som att han gjort något dumt på mig och vet att han kommer undan med det.

flashbacks från en gruppdusch börjar ta form, avspolning av småleriga kroppar...
sen kommer jag ihåg. jag, elin, ramne och jonna skuttar fram i ösregnet runt tresnåret på väg hem från staden och hoppar glatt i varenda vattenpöl vi ser för det tyckte vi verkade vara en bra idé.
nånstans utanför systrarna hildings mansion berättar jag för jonna att jag minsann aldrig brukade bada i dom stora regnpölarna när jag var liten. jonna berättar tillbaka att hon alltid gjorde det och sen är det nån tredje som tycker att det ska vi absolut testa på allesammans.
jag hade gett rätt mycket för att få vara en förbipasserande då. där sitter fyra idioter utan kläder i en stor lerpöl och plaskar vatten på varandra klockan tre på morgonen.

det var inte lika kul i morse när man skulle gå hem i sina blöta kläder och klaffsande skor men jag släpade mig ändå hem med ett leende och kärlek i min aträrpump till mina dampvänner lyssnandes på everybody wants to be a cat.


(Hälften av denna text har jag rent av snott från http://jonnyrocker.blogg.se och bilderna från http://tjenakerstin.blogspot.com )


Men av vad kvällen hade att erbjuda av kalmars uteliv måste jag säga att vårat tappra försök till att komma på alla sju dvärgarnas namn var bland de roligaste,, Så som Fjärter, Stalker, röver och inte minst Böger(Brattens favorit) Och med facit i hand måste jag även säga att Elin lär vara bannad från Cafe Corner i typ resten av sitt liv så som hon höll "talan"
 
Cafekurd: NUMMER TRETTISEX!!
Elin: JAAAAAAAAAAAAAA!!!
Cafekurd: NUMMER FÖRTIOTREEE!!!!
Elin: JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAFÖRFAAAAAAAAAAAAN!!
Cafekurd: SKRIK NUMRET, TA MATEN!!!!

(psykiskt knäckt förmodlingen eftersom Elin underhöll sig själv med detta ungefär på den timmen vi satt på coner.)

THE SWEDISH DANCE AS IT SHOULD BE!


Njut hur fulla glada svenskar underhåller sig i Norge medans de väntar på bussen.

RSS 2.0