Coola killar spelar DS

Någonstans ute i Kalmars förort. I en källare, befanns sig då ett gäng killar för några årsedan och hade väldigt trevliga kvällar. Det var inga vanliga kvällar och det var aldrig någon alkohol involverad. Det var ett gäng spelglada nördiga och allmänt grymma killar som hade DS-kvällar.
Att alla hade varsin Nintendo DS handlar nog om slumpen. Jag minns att jag tillhörde en av de som hade DS:n först i Sverige. Jo det är sant, hade den i min hand två dagar efter den släppts i Japan. Jag vet att Lars intresse för maskinen var touchscreen skärmen. "Allt som har touch är bra" är något Lars skulle mynta. Blomborg det jävla aset var med i en tävling och vann en konsol. Och vad jag vet så har han inte rört sin konsol sen de dagarna. Alex Almquist och Den Andre Alex minns jag inte hur de skaffade sig sina konsoler. Men Almquist är liksom jag en Tv-Spelsnörd så kan varit av den anledningen.

De kvällar jag har mest minne av är bomberman, Mario Kart och Daigasso Band Brothers kvällarna. Att spränga upp varandra på varsin skärm är sannerligen roligare än vad det låter. Att få bredsladd precis innan mållinjen och trilla ner i het lava som gör att resternade medspelare tar hem segern, är saker som får tävlingsmänniskan inom en att vilja ta steorider för att vinna tillbaka varvet och helst på så fult sätt som möjligt.  Och när vi tillsammans skapar musik i det ack så trevliga DaiGasso. Stackars Almquist, alltid gjorde han tabben att välja trummor. Han med sin taskiga taktkänsla
han fick aldrig någon stor balong i slutet av låten.
Vem kan glömma att det är i Chattrum C det händer grejer. Att så fort man tittar in i rummet så ritar Blomborg en stor jätteådrig kuk och alla skrattar. Dessa kvällar var bra kvällar. De lyste upp den så mörka och kalla vintern som vi befann oss i.  Tack Grabbar!

Jag minns engång förlänge sen. Ja det är verkligen längesen nu. Men jag minns det som igår.. Vi var ett gäng vänner..som gemensamt ängnade kvällar i Lars källare.. ds trevligt.. alex fick stryk osv... men vi lyckades skapa något som var najs... mys.. vänskap... vinna bllbalbalba

RSS 2.0