Lars, Telefon och Toalett

Jag går runt och såsar i lägenheten, gör inte mest. Då helt plötsligt ringer min telefon! Den har typ inte sagt ett ljud sen förrförra torsdagen tror jag(usch vad jag inte har några vänner). Vem kan detta vara tänker jag.

Det är Lars Hallen! han ringer från sitt jobb, från toaletten. Han frågar om jag har lust att "döda lite kattungar" samtidigt som honom(slang för att skita).

Sorry Lars, säger jag. Been There Done That. Anyway hade han lite frågor och svar som jag ställde och fick besvarade.

Men man känner sig ändå uppskattad på nåt sätt när ens kompis kommer på att ringa mig när han sitter på mökeriet.

Ramne Varnar!

image25

Vet att det stavas med ett "K" på slutet, Men "ilke it my staajl"

Den perfekta julen

En gammal historia som gott kan läsas igen så här när vi närmar oss juletid. Det var en gång en perfekt man och en perfekt kvinna. Dom träffades och eftersom deras förhållande var perfekt gifte de sig. Bröllopet var perfekt och deras liv som gift par var också perfekt. En julafton när det snöade mycket åkte det perfekta paret bil på en slingrande väg och plötsligt såg de någon vid sidan om vägen som verkade fått punktering. Det var jultomten med säcken full av presenter. Eftersom de inte ville göra barnen besvikna erbjöd de jultomten att åka med dom så att han skulle hinna dela ut presenterna. Och så började de snart dela ut presenterna. Men tyvärr försämrades vädret och de tre råkade ut för en olycka. Bara en av de tre överlevde. Vem?
(Tänk först och titta sen på svaret nedan)
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
Tänkt färdigt?
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:





 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
Givetvis överlevde den perfekta kvinnan. Hon är den enda av de tre personerna som existerar i verkligheten. Alla vet att jultomten inte existerar... och vad kan man säga om de perfekta männen!! För kvinnor slutar historien här. Männen kan läsa vidare
.
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 
:
 Bonus för män: Om inte jultomten existerar och inte den perfekta mannen så betyder det att kvinnan körde. Det förklarar olyckan. Och en sak till: Om du är kvinna och läste slutet av historien så bevisar det att: Kvinnor gör aldrig vad de blir tillsagda.

Du är vad du äter gnäll

HAha hittade denna filmen på Youtube, en kille som hackar på Du är vad du äter programmet. Han har humor.


Fido Dido Where are you?

Kom och tänka på en grej idag på jobbet. Fido Dido! Ni vet den där coola snubben på 7up flaskorna man vill vara när man var liten.  Var har han tagit vägen?  Var han inte tillräckligt cool eller finns han kvar bara att jag inte är cool nog att se han? 
Anyway Fido Dido Where ever you are, god speed.

image24

Lite minne från i Sommar

Hittade en bild på min mobil Och den visar vad två killar kan göra med en flaska hårspray.
image23

18:de maj. Napoleon Day

Lars Hallen, denna text är tillängnad dig. Och dagen var den 18:de Maj 2007.

Herr Hallen hade inte varit hemma i Kalmar speciellt länge, och jag har för mig att vi endast hade hängt nere på studentpubben en snabbis med sputtie o joppa. Några dagar senare ringer du å utrbrister att det är Napoleon day.
"Ehh , what?" tänkte jag, minns jag. Herr Hallen förklarade hur läget låg till. För en himla massa årsedan gjord herr Napoleon något bra(eller dåligt, minns inte) och detta inträffade just på den 18:de maj. Eftersom detta var just denna dag var vi tvugna att fira. Herr Schäfer(som inte brukar banga på saker) hänkade på ideen direkt.
Efter en runda på systembolaget och en 10minuters cykling till Berga så inleddes kanske den bästa 18:de Maj nånsin.

"Banderoll" skrek Herr Hallen! "Vi måste ha en banderoll"

Upp på Familjen Hallens vind, hitta ett gammalt lakan som inte sett solljus sen 1974. Ner i garaget öppna upp en gammal burk målarfärg(som användes till ett tappert försök till att måla tertris klossar). Och resultatet?image22
Förmodligen världens snyggaste Happy Napoleon day banderoll.

Och efter detta måste vi ju ha en fest! Säger Herr Hallen.

Sagt och gjort, herr Schäfer och herr Hallen börjar ringa runt tills sina vänner för att dra igång världens bästa Napoleon day. Men eftersom nästan alla herr Hallens vänner och nästan alla Herr Schäfers vänner gemansamt skulle kolla på "mysfilm" hemma hos "Joppa" så sket sig detta.

Besvikna nästan knäckta och på väg att brista ut i gråt, kommer herr Schäfer på sin vän Herr Johannesson.(Där herr J är är det alltid fest)
Och såklart han hade en fest vi fick komma till. På denna fest spelades det Guitar Hero dracks öl och hade ett allmänt socialt förhak. Efter detta ringer nån girl(minns inte vem men förmodligen nån av blomborgtwinsen) och säger att det är najs på Krögers, och att ett gäng tjejer vill ha lite socialt umgänge med Herr Hallen och Herr Schäfer.
När ölen var slut begav sig våra äventyrare ner till Krögers för att berätta om denna totalt missade dag,

Förvånade och överraskade tog tjejerna till sig Napoleon day och vi sa ajö. För nu var det dags att dra till Palace.
Vanligtvis brukar jag inte gilla Palace men idag var det miss Universum tävling. Och en miss universum tävling på samma dag som Napoleon day är inte ofta det händer så man får passa på.

Det jag vill komma fram med denna text är att jag vill tacka dig Lars.

Tack för en av de roligaste dagarna denna sommaren.(Kan tillägga att "Två Hermeliner bland katterna" dagen var i klass med ND)

Så alla som läser detta nu. den 18:de maj nästa år är det Napoleon Day och alla ska fira!!!

Michael Jacksons Nya

Fan idag är jag produktiv. Jag har på oförklarliga sätt kommit över Michael Jacksons nya skiva, Fråga mig inte hur för då kan jag hamna i trubbel, Men men, efter att ha lyssnat igenom halva skivan känns det faktiskt som att King of pop har en möjlighet att göra come back!

Albumet känns som en blandning av Timbalake hiphop blandat med lite smörig Darintjafs(Darin Michael Jackson wannabe?) sen krydda det hela med lite distade gitarrer och blues.

Jag har stora förhoppningar på att denna mycket märkliga, men mycket begåavde man ska göra come back!


Smakprov hur det kan låta.

Ny Roomies!

Nu händer det grejer på bloggen. Idag kom Jojje, våran nya roomie! Vilket är positivt för då blir hyran billigare. Men dock blir utrymmet mindre, men varför bryr jag mig egentligen. Sitter mest i min soffa och Dauta dauta.

Välkommen till Oslo Jojje!

James Bond Blogg

Så är det gott folk. Nu har även min gode far skaffat blogg. Vilket jag tycker är väldigt roligt. Och vad handlar då Gunnar Schäfers Blogg om undrar ni kanske? Eller det gör ni inte för ni vet redan att den handlar om James Bond.

Så gott folk här är länken.
James Blogg

En Bra låt med Travis Baker


Lite Kul från Jobbet!

Var på jobbet idag. Och för er som inte vet(Typ alla) Så jobbar jag med en tant som tar rökpauser vart 10:e minut och frågar mig vart 3:e minut om jag är sulten(hungrig). Anyhow stog och jobbade idag  så säger tanten(gunvor heter hon) Att hon aldrig varit sjuk under hela året. och när hon säger detta använder hon Norges version av ordspråket "Peppar peppar ta i trä" Fast de använder uttrycket "BANK I BÄNK". Åja dumma Norrmän.

Sen kommer hennes kollega från en annan restaurang och snackar lite. Han berättar att hans Vikarie är så Flink(duktig) Och då säger Gunvor att jag med är flink.

HAn lägger kommentaren "Men han är ju svensk juh"

Jupp idag fick jag reda på hur pollacker känner sig.,

Snooze, Djävulens påfund.

Alla vet vi att den bästa tiden i sängen är precis när man är nyvaken. Allt man vill göra är att somna om och bara ligga och mysgosa. Men de flesta vet även att de har ett jobb och skola att gå till. Men då är frågan, Vem kom på snoozeknappen? Den där lilla fina knappen som finns på de flesta klockradios och mobiltelefoner. Alla tycker vi om den, "Äh jag trycker på snooze och sover 10min till" är nog det enda hjärnan lyckas pressa fram såpass tidigt på morgonen.

Dock brukar de där 10minuterna vara tillräckligt för:

1. Somna om och försova sig och komma försent till jobb/skola.

2. Missa äta frukost för man måste göra som det står i föregående text.

3. Att få mysgosa med sin favoritkudde till nästa gång snoozeknappen tjuter.

Nä han eller hon som kom på snooze knappen måste antingen vara ett geni eller en total galning.




Skååånska!

Min vän Eric Wästanfors skickade denna Youtube-länk alldeles nyss. De är ett önskeprogram i Trelleborg. Där ett gäng galna tanter sitter och önskar till varandra.

"Hallå hallå Greta"
"Hallå Linnea"
"Hallå du!"
"Vad sa du?"
Hallå du sa jao"

Skånska när den är som bäst.. Eller som pågen brukar utrycka sig De e DÖööö Rooolet!!


Ursäkta vad är klockan? Va? Det är inte vatten det är milk, Tja!

Hittade ett gammalt klassiskt klipp från 100höjdare. Med Gustav Pouladi. Iraniern som gillade att terrorisera de lokala politikerna. Grilla lite  på gården och allmänt  förolämpa folk som  när han åker i sin bil.

Förmodligen en av världens skönaste snubbar.

Länk

Michael Bolton???

Var inne i en skivbutik idag, och såg en gammal skiva med Michael Bolton. Jag menar, vad gör han nu förtiden? Har han gjort nåt vettigt på sistone, Nån bra powerbaladskiva? Nån känslosam 80tals klassiker med mycket saxofon.

Ja vem vet. inte jag iallafall.

image19

Saxat från Blomborg.blogg.se

Blomborg har skrivt detta i sin blogg tänkte att jag ta samma insiativ.

Eller ska man kalla det Nyårsfest 07?...eller varför inte 07/08? Ah...08 känns bra då det är efter 12-slaget One More Time spelas och det hårdaste röjet utbryter på dansgolvet. Nu är det såhär kära vänner - det är faktiskt bara två månader kvar tills den årliga nyårsfesten i Tallhagens scoutstuga i Kalmar äger rum. Detta blir tredje året i rad vi har lokalen över nyår, så vi kan väl äntligen konstatera att denna fest numera är en årlig tradition. Detta är som vanligt ett utmärkt tillfälle att träffa massa vänner man numera inte ser särskilt ofta. Som vanligt är det Patrik "Sputte" Andersson, Johan Blomborg och jag som håller i tyglarna och som ska se till att detta återigen kommer bli en minnesvärd afton. Har som vanligt en hel del att göra i skolan så har inte hunnit bjuda in folk ännu. Men en förfrågan/inbjuden bör snart dyka upp. Tyvärr går det rykten om att det finns utbrytarmänniskor som iår inte tänker gå på festen. Detta gör mig givetvis lite ledsen i ögat. Är det inte först när man gift sig och skaffat barn som man egentligen har rätt att vara "tråkig" och har rätt att tacka nej till en fest? Vi leker med tanken: Tänk hur det ser ut om, ska vi säga, 10 år. Då har förmodligen ungdomens dagar seglat förbi för gott och alla sitter där med en skrikande unge i sin famn. Förhoppningsvis med stöd från en underbar hustru/man, men fortfarande med en skrikande unge i famnen! För dom som inte vill vara med och äta i Tallhagen går det ju bra att göra som jag och gänget gjorde förra året - äta hemma och sedan komma och joina på dansgolvet. Är det redan nu några som helt säkert vet att att dom inte kan/vill gå?

RSS 2.0