Minnen

The Killers, ett band jag inte direkt gillar. Eller jo, de har gjort några bra låtar. Som Somebody told me och Mr Brightside.

Såg dem på Roskilde förra året och var väldigt besviken. Inte alls vad jag hade förväntat mig. Dock har detta bandet gjort en låt som alltid får mig att må bra.

Mr Brightside.

Låten spelades ofta på Phiphi lsland när jag å comrade Blomborg var där. Och om jag inte missminner mig fel så var det den kvällen jag "ger" Johan stryk på dansgolvet när vi röjjer ala New Noise. OCh varje gång jag hör låten så tänker jag tillbaka på Den där baren där de spelade bra musik och chixen was for free.

Good Times...

Nu är det krig!

Idag har det varit dagen D på jobbet. Sydafrika VS Iran.
Och kriget utspelar sig mellan Alice da *knäpp* *knäpp* Bitch och Mohammad Ali(Sant han heter så)

För att förenkla berättelsen så förklarar jag lite vilka personer och vilken personlighet de har.

Alice aka Afrika(hon är därifrån) med bitchig attityd och lite "Whos ya mama"

Ali aka Iran. Liten farbror som egentligen inte skulle kunna döda en fluga men som fick ett sk "Boscherykk" idag

Judit aka norsk peace maker tre barns morsa så hon vet hur man få småbarn att sluta bråka

Jokke aka Svensk som passivt ser på allt med ett leende.


Det hela började med att Afrika frågade Iran om han kunde hjälpa henne med en grej, och han nekade. Hon börjar fråga varför, och han svarar något i stil med att han vet inte hur man gör.

Afrika som anser att det är en sak alla borde kunna säger något i stil "att du får göra det iaf"

Då blir Iran förbannad och säger att han inte alls tänker lära sig hur man gör. (pga Afrikas Bitchattityd)

Pjuuuuuuuuuuuuuuuussssss - KABOOOOOOOM!

där kom bomben och Afrika förklarar krig mot Iran och dra på ett speach om att "alla måste jobba som ett Team och kunna saker och bla bla stolthet bla bla prowd afroamerican bla bla"

Iran tappar nu tålamodet rejält och höjer sin röst rejält och ska gå fram för att "snacka" med Afrika.

kommer Norge in och stoppar allt med sitt fred och peacesnack vilket lugnar ner de bägge länderna en aning.

Som tur är ska Iran jobba på ett annat ställe denna förmiddagen så han försvinner rätt snabbt.

Dock avslutas dagen med att Både Afrika och Iran sitter inne hos Chefen som två småbarn som bråkat.



Och vad gjorde Sverige då? Jo han stod och tittade på och har konstaterat att krig är kul.

LolChair

image42

Apelsin

När Johan skrev i sin blogg om att hans kiss luktade blommor tänkte jag, hehe häftigt.

Men min bakisskit idag var snäppet värre.

När jag satt där och klämde för kung och fosterland och funderade på hur jag bäst skulle använda pappret känner jag en doft jag inte kan sätta mitt finger på.
Sitter och funderar en stund till och konstatera att det luktar apelsin. Är tvungen att kolla så det inte låg en apelsin i toan men det var det inte..

Så whats your shajt smell today?

Touche!

Jag och den fantastiske Jebus hade ett litet projekt idag. Vi skulle smyga in ordet "touché" i ett samtal där det inte passar in. Förmodligen är det bara vi som tycker att det är kul, så ni kan sluta läsa nu.

Norsk Arbetskollega: Skae de blie skjönt att fahre till sverige snart?
Jag: Touche!
Norsk Arbetskollega: Vaa?
Jag: Just det.
Norsk Arbetskollega: Jeg föerståer ikke?
Jag: nä jag menar då de.
Norsk Arbetskollega: *Idiotförklarar mig med blicken*

Bloggtävling

image41
?Lilija har, i samarbete med Raz, en tävling där du kan vinna en tavla med Johnny Depp! Tavlan är endast målad för den här tävlingen så ingen annan har en likadan :) Självklart är jag med i tävlingen & det hoppas jag du också är? Kolla in tävlingen här för att delta du också. Lycka till! ?

Mobilväskan!

Okej det är nog det fulaste tillbehöret på denna jord.
image40

Denna oftast bruna skinnväskan fastspänt i bältet på medelåldersmän som har den "senaste" ringsignalen och den "coolaste" bakgrunden.
Varför ska dessa människor envisas med att han en fulväska till sin mobiltelefon? Är de rädda för att få sina kulor stekta eller blev de tappade när de var små?

Det värsta är när de har en hel verktygslåda i skärpet:

Mobilväska, snusdosväskor och sånt där miniverktyg. Usch säger jag bara.

Och nu lite politik

I samband me att Fidde Castro avgår har jag kommit fram till att det måste vara lite politik i denna bloggen. Dock börjar jag lite mjukt med att det faktiskt finns Blåa Kommunister, Ja det är sant! Tror ni mig inte ta en titt här.

Är han inte lite lik Karl Marx?

Tidiga Morgnar eller nåt sånt

Hatar att stiga upp tidigt, Känns fel och dumt, Dumma dumma,,,

Schäfer Modebloggar vidare..

Nu har vi kommit till del två i modebloggen.  Att modeblogga är inte lätt, med andra ord, det är svårt.

ibland så har hjärnan svårt att arbeta själv så denna gången har jag tagit med en co-worker.

Min vän Sanna har den redan inskaffat sig den senaste trenden, Blåklockan. Eller som den skämtsamt kallas bland gifta män. "Käft kvinna"

Det bästa med Blåklockan är att den är gratis, vem som helst kan få den och den passar till det mesta.
Sanna skaffade sig sin när hon snattade korv på SevenEleven. mycket rolig historia som jag förmodligen aldrig kommer berätta även om jag skriver, "som vi kan ta en annan gång".

Som sagt fortsättning följer. och kom ihåg vem som var först med modebloggandet.

Strandhotell sommaren 2007

Hittade lite blandade filmer från Strandbesöken i sommras. lägger upp dem med jämna mellanrum. Här rockar vi loss till I Gave My Life med Army of Lovers.


Notera Brattens tonartshöjning.

Tojbas, En grymt tråkig person

Okay, jag brukar inte hoppa på folk i onödan. Men detta gjorde att jag höjde ena ögonbrynet.
När man loggar in på blogg.se så ser man i den vänstra spalten vilka bloggar som är mest aktiva och högt upp ligger "Tobias En grymt rolig person".

Min första tanke är: Hmm denna kille måste vara rolig eftersom han heter En grymt rolig person. Menar om jag hade varit Grymt rolig så hade jag ju självklart försökt döpa mig till det. Men nu är ju inte fallet så.

klickar mig in på hans blogg och hoppas på lite skratt.

 Men vad möts jag av? Jo ett inlägg om hur två kändisar blir nykära och hur gulligt det är.  Eller vilken färg de har på sina kläder.

Inte kul där inte.. Vad är det som är grymt roligt med det? Att det är Hayden Christiansson som bara wajnar i de nya Star Wars filmerna som helt plötsligt är kär i någon annan än Pandabeer. Eller att det stod i Aftonbladet för två veckor sen.

Jag röstar på nytt namn. Typ Vanligkille17 eller Tobias En grymt Vanlig Person utan några speciella superhjäteförmågor. Eller får han börja hänga med Björn Gustafsson.

Ungefär så här glad var jag när jag snokade på bloggen.

                                                                                     




Schäfer modebloggar JAJÄVLAR!!!

Ja då var det dags att börja modeblogga. Det känns som att det saknas någon som bloggar om mode på blogg.se . Som vanligt måste jag, STORA STYGGA SCHÄFER börja blogga om just det. Bara för att ingen annan gör det.

Jag ska börja med lite mode jag själv föredra och för att folk ska hängamed lite lättare har jag fina bilder till som jag så fint redigerat i avancerade ritprogram.

Vi börjar med Beach -08:


Vita kalsonger med märket Bläck, och som bilden visar så är de givetvis blöta eftersom det brukar vara blött i vattnet och på sommaren badar man ju mycket. Det som är så bra med dem är att de blir genomskinliga och alla smakiga detaljer syns.

Notera även att accessioarer är mycket viktigt så både svettbandet  och ölburken är viktigt för att du ska passa in på stranden.

Nästa sak som kommer bli inne i år är Älgskärmen. Älgskärmen är tillverkad av Gucci och går endast att köpa i utvalda affärer i städer som London, New York och Paris. Priset varierar mellan 15-25,000 beroende på årsmodell. Jag hittade min på Ebay för 12,000. Endast tillverkade i 10.000ex. Jag tror även att Gucci tillverkade 10,000 ex i platina men är inte säker.



Mer MODE tips nästa gång

Ja, det här med mode det är jag nog först med.

Unken våt flod eller "han hade kommit för att fisa mig i ansiktet"

Dagens Lol!

Whitney Houston är på väg mot en comeback. Men hennes ex, Bobby Brown, fortsätter att skämma ut sig.

I nästa avsnitt av dokusåpan ?Gone country? blir han så berusad att han fiser artisten Carnie Wilson i ansiktet och sedan tuppar av. ? Hans stjärt var typ 45 centimeter från min mun. Det var som en unken, våt flod, säger hon till Rolling-stone.com.

källa: Aftonbladet

Får mig att tänka på den gamla poeten Romeo Olsson.

Svar på Blomborgs senaste inlägg

Ja du Johan du har så rätt. Bildbevis till och med.
image35

Ord eller ljud mina vänner använder ofta

Alla har vi ett ord eller en mening som vi använder lite oftare än andra. Det blir lite som en personifiering av denna människa och hur denne talar.

Vi ska ta några exempel för skojs skull.

Ett ord Joppa ofta använder är "killar". Och han dra gärna ut på på ordet lite så det låter mer "Kiillaaar". Gärna med en mjuk ton i rösten för att man ska lyssna och att han menar allvar. Dock brukar även denna eminenta man lägga till ett annat ord efter som gör att man tar allt som var allvar för rent skitsnack. Detta ord är "i sketan". Joppa har en förkärlek till att lagga till denna fras lite när han känner för det. Ibland blir det kul ibland blir det bara snuskigt och äckligt. Men men, det är lite av charmen med Joppa.

Christopher Alenhorn däremot han har lite mindre fantasi. Hans favorit ord  är i stortsett "galet" och "sjukt". Dessa ord använder han  oftast när han ska beskriva någonting. Tex, Alen träffar en söttjej på krogen och ska beskriva dagen efter hur hon såg ut. Det kan låta nåt i still med det här.

"Asså det var galet igår. Träffade världens brud igår, Hon var sjuktsnygg och vi dansade som galningar. Dock hade hon pojkvän, sjuktgalet surt."

Ungefär så kan en kommentar från Alen låta.

Blomborg däremot har som vi är bekanta med, problem med tiden. Men också hur han ska planera sin dag. Efter vår resa har jag lärt mig att killen måste fundera på om han ska Bajsa(ja, jag tycker Bajsa ska stavas med stor bokstav) eller borsta tänderna först. Och när han ska fundera vilket som ska göras först så kommer det klassiska "Hmmmmm" gärna följt av att han placerar handen på haken och ser fundersam ut.

Mattin Rydström är en person som gärna vänder på meningarna och överanvänder smileysen mer än en fjortis..
En diskution med Mattin kan lyda

M:Tja*gladsmiley*
J:Tjena! Bakis idag?
M:Att jag e*sursmiley*
J: Gutt igår?
M: Så satan, kul hade jag tyvärr tog ölen slut *sursmiley*
J: haha
M: Kul e det inte *sursmiley* x2

Ja det finns fler folk som använder ord och ljud, men det blir bara jobbigt att läsa.. För det var Joppas "i sketan" jag skrev texten för.

Mysgos!(Eric Wästanfors patent på den nästan)

Norsk radio spelar favoriter

Hade norska p3 på igår, fysatan vad bra grejer de spelade. Först Nirvana, Foo Fighters White Stripes, Queen Jimmy Eat World Artic Monkey(halvbra) och ta i trä. Mer Nirvana. Har aldrig hört Nirvana två ggr samma dag på en radiokanal..

TAck och Bock

CockFight

Nya regler i Homsekollektivet Lyckan. Cockfight. Vilket innebär att man skriker "Cockfight" sen slår man sitt offer på hans genitala delar. Man får göra det närsom och det finns inga pax. Detta har resulterat alla gå runt så här:
image34

Homsekollektivet goes GAY

Okay lördag kväll. Alla e sugna på något. Vi vet inte vad. Vi dricker öl och spelar poker. Efter ett tag får Alen för sig att vi ska ner på stan. Och ner på stan vi goes. Hit o dit around we goes. Vi går frrån gatuhörn till gatuhörn. Tillslut hittar vi ett ställe som verkar schysst,

Alen: "Weeeeiiii vi ska hittta teeeenees
Jojje: Att vi ska
JAg: kan vi inte bara köpa öl
Going: Ja öl vore gott
Alen: Nej teenes ska det vara

Efter en stund upptäcker Jojje att det är en Gaybar vi är på och vill gitta så fort som möjligt.

Dock vill vi andra iallafall dricka upp våran öl innan vi pyser.

Efter dispyt och stuff så delar vi på oss, Alen å jojje dra till TigerTiger å jag å Going hänger kvar på "go bar med schysst med dricka å goa människor"

Sen ringer Karlsson och är helt galen på en vän till mig. Vet ej varför men det har säkert nån anledning,,,


Oslo like a box in a shelter lalalaaallal

Homsekollektivet Lyckancitat

Dagens citat

Alen: "vad heter hon i skärdgårdsdoktorn som är så snygg"
Jag: "Ebba Hultquist"
Alen: "Henne skulle man lätt kunna lägga en månadslön på för ett ligg"
Jag: "Lätt"
Going: "Men om ni fick välja mellan Ebba och tex Pamela Anderson, vem skulle ni välja då?"
Alen: "Pamela Anderson, Då handlar det bara om status, inget annat"
"Alla instämmer"

Fredag åde då va

Känner mest för att göra ett inlägg. Har egentligen inget jag vill skriva om så jag skriver lite menlöst trams.
Käkat pitsa idag. Har druckit en öl och funderar på en till. Vill spela lite Xbox men kan inte för Alen spelar

Är fruktansvärt sugen på en grymhusfest gärna bland studenter som vet hur man festar.  Ingen såndär fest där de säger. "ni får gå nu för ni väsnas för mycket" Utan "äh gutt att festa juuuhee"

Oslo is slajs as bajs just nu med..


Seinfeld är på teven.


RSS 2.0