Veckan då Schäfer blir pank! Del 1

Ja Gujje å jag började våran resa till Linköping där Emmy Hadwall välkommnade oss med thaimat och trevligt sällskap. Kvällen fortsatte i alokoholens tecken och vi kom in på någon studentpub där du kunde köpa öl för 16kr.. Nästan så man vill bli monogam(?)

Dagen efter bestämde vi oss för att vara kulturella så vi besökte Linköpings domkyrka, Gamla Linköping och Ragnar Dahlbergs Cafe.. Sikken kille,, Fast saten vad dyrt,,, 52spänn för en liten jefla Räkmacka.. Nejdu Ragge såna priser vill jag verkligen inte betala.

Sen på kvällen tog vi en promenad igenom staden. Och bestämmer oss för att ta en öl på en Uteservering. Och vem går förbi där JO Björn Gustafsson stå-uppfjanten. efter honom springer 20 galna blondiner med mobiler och autografpennor.
Efter att folkmassan skingrat sig så kommer en polisbuss förbi och det sitter en tok på uteservering som fjantar sig med att vinka till polisen.
Polisen som verkar vara en paragrafryttare blir pissed vinka till sig token.. De står och diskutera lite sen åker token med i bussen.. Märkligt...

Efter besöket hos Emmy så beger vi oss till Stockholm där vi blir upphämtade av Wehre..

linköping unt so weiter

jaa nu äe,r vi i leeenköööping!  full å glad kexchoklad. allt e braaa.. gustav å jag har hängt med emmy och hennes polare..aAö vi är glada och glada. Vi har druckit ööel. som man säger i piteeeå eller ummeeåå så emmys kompis var i från... Alla var så jävla goa tjejer som der bara ryker om.. Vill ligga med allihopa,, tro nu inte att vi är så ytliga men så är det.. vi älskar alla tjejer vi lärt känna här..

Tacm emmy du är tjejen hela dagen och imorgon ska vi äta glass..
Thoosakadsgkasdlfgsdl

Nån har inte fått käka banan!

image47

Eckligt!!

Hittade lite navelludd idag innan jag duschade. Luktade på det och höll på att döö. Förihelvete vad det luktar eckligt.. Helt otroligt att något så litet kan lukta så mycket...

Maybe to much information men hey jag utelämnar väldigt lite.

semester eller epic fylla med storbonden

Sådär imorgonbitt pyser jag och Storbonden gustav. Vi ska på en minisemester i sveriges avlånga land.  Ska bli gutt att komma bort ett tag. Dock behöver jag ett kneg, för min ekonomi hatar mig och jag hatar den..

Orkar inte skriva mer egentligen.. Har blivit lite friskare.. Men näsan är ett rent helvete.. Satan...

Såg i tidningen idag att Broder Daniel gör en sista spelning för att hylla sin bortgångne gitarrist på Way out West..
Nästan så man är lite sugen på att dra dit..

Dagens Arne: "Det är när man känner doften av sin egen avföring som man börjar undra vem man egentligen är"

Förkyld

Seriöst, när vi killar blir förkylda är vi ju nästan döende.. Jaupp så är det tjejer. Även om det inte låter som farligt så är det hemskigt.. Ligger här i soffan och vet knappt vad som är in och ut,, eller upp och ner.. OCh under denna jävla förkyldning ska man lyckas skriva historia essä.. Hur tänker de egentligen.. Här ligger jag och ber för livet och de vill att jag ska skriva essää


Näää shame on you...

Krya på mig!

Leion skaffa dig en blogg förihelvetet

Ja jag tycker faktiskt att vår eminenta Herr Leion borde ha en blogg. Han är ju så duktig påatt titta in på andras bloggar så en egen borde inte vara något problem...

Come an Leion do the blogg
.

ALF vart tog du vägen?

Jag och min gode far satt och diskuterade lite igår.. vet inte riktigt hur vi kom in på det men helt plötsligt dyker Alf upp i samtalsämnet. Ni vet den där sköna utomjordlingen som var spydig uppkäftigt och kaxig på samma gång. Serien gick på 80talet så jag minns inte allt för mycket av det, och allra minst skämten som oftast var i innuendo stuket.
image45
Jag youtubade lite och hittade en interjuv från Fox där en programledare snackar med Alf och frågar var han varit och varför han inte gjort ett ljud på 17år?
Alf svarar med att han skrivit klart sin bok(17år tog det) och att hans Royalit pengar är slut. istället för att jag ska förklara så visar jag här klippet..
>
JAg anser att Alf borde få en återuppståndelse i högsta grad..

Mer Alf åt Folket!!

minttu min minttu var är du min minttu

Hoppas på en Minttu av min kamrat Daniel. Han hade varit i tyskland och en sån där rakkare på 50% hade han med sig.. Tror att den minttun och jag kommer ha en trevlig tid tillsammans.. Gujje man ska ju ha en Jäger,, Tror att de kommer ha minst lika trevligt som jag å min minttu..

Resa bort på fredag ska vi,, oooh najs det ska bli.. Hälsa på folk och åka tåg.. Trevligt trevligt... Dörolet kommer vi ha..

Idag ska min historia Essä vara inlämmnad.. Är den klar frågar ni? NEJ

Nada nischt unt su veiter.. tråååååååkigt..


Och ska börja med ibland införa lite Arne Anka citat:

"Taskit självförtroende, jag? Jag dricker för att andra ska bli vackra"

kreativiteten flödar.... INTE

ähh... Lite bakis  gutt

Ska hjälpa pappa.. Inte gutt

Hittade en cykel bredvid min säng... gutt

köpte öl på krogen igår... Inte gutt

ska grilla ikväll... gutt

finne på hakan... inte gutt

stor snopp.. gutt


Kaffe cafe och äcklig chokladboll

Skriver inte Negerboll för folk kan ta illa upp, oj där skrev jag det visst iallafall.. Nåja Boll som boll skulle äcklet sagt. Har föresten klämt en sån där "Chokladboll" och ungefär 1,5liter kaffe. Sitter här nu och känner att jag skulle kunna slå ner hela världen.. Eller ja iallafall en liten kille på 10år som käkat för mycket gräddtårta.

Pluggandet går som sig bör... inte... Fan måste skriva en essähelvete tills imorgon inte najs,,,

Så vad händer i helgen Joakim Schäfer?

- Jag vet inte rent ut sagt,, Kanske fylla kanske film Ingen som vet... MEN EN SAK JAG VET ÄR:

Free food hos family Wessberg... Får väl betala tillbaka nån dag sen när jag är rik med Oxfile och bea-sås. För sånt älskar de, de små kräken...


/ FEZ

Det blåser och jag är trött

Soveet för länge idag,, Hatar när det händer. Men visst det är ju så jefla gutt att lägga huvudet igen och somna om. Tidiga morgonar i sängen är det bästa. Missuppfatta mig inte nu.. Men när klockan ringer halv 6 på morgonen och du måste upp = FYFAN.
Men om klockan ringer och du med lugnt samvete inte behöver stiga upp = FYFAN VAD GUTT. Dockgjorde jag lite för många "Fyfan vad gutt" idag så jag missat pretty stort av förmiddagen. Dock är det lugnt För det blåser ute och det är svårt att få något gjort.(Hjälpte Danny igår med att snikra lite och fika, även om det regnade)

En ny Gudrun vore på sin plats. Missförstå mig inte, Gudrunar brukar vara taksiga å så. MEn jag menar jag vill ha lite blåst och elände så det händer något... Fast såklart det gör det ju ändå.... Nästa fredag dra jag och Storbonden Gustav till Linköping stanna hos Emmy ett par dagar festar lite med henne och hennes vänner. SEn dra vi till Wehre i sthlm och gör dumheter. Sen Uppsala förfan... Sup it like hell:D

fun fun for everyone.....

/ Thomas Brolin VM -94

gjorde fel men copy paste

Orkar inte leta reda på den riktiga länkgrejen ni vet så copy paste... pretty funny

http://www.youtube.com/watch?v=g8xlYJ0_cDU

Min mage är inte brage

Så här är det. Min mage känns lustig och morrar konstigt. Ingen kul konsistens på det som försvinner från den heller. Har jag fått en släng av Fisenmagen tro? Kan det smittat efter våran  tungdutt i lördags? Tänk om det är det hemska Magviruset.

Usch vågar inte tänka på konsikvenserna om man får en mage som Johan.,....


Im off to teh bathrum now

/ Terje Tarm

Nailstreet and broke

Sitter hos Wesslan och tattar på hans dator. Man gör det här. Han fick en suprice en Johnossi planch. Han blev happy och grät en tår. Nästan

Idag har insett att jag är pank verkligen super pank ... det suger... Hatar att man måste tänka på sin ekonomi.. Fan jag vill bli ekonomisk oberoende.. Värdelös på att hålla i pengar.. Letar jobb efter jobb. Men det är ingen som vill ha mig... funderar starkt på att råna en bank eller göra en "Ocean Eleven" Någon som är på?

Näää nu ska jag hjälpa farsan att skylta ett skyltfönster.. Ett i staun.. Kalmar.. Går ni förbi Totties Optiker så har jag varit med och donat...


/ Boxer

taken var det ja! FYfan

Ja igår var det fest så det heter duga.. HETER DUGA! Först lite cool pitsa(kan skriva z på denna dator mest en vana nu) iallafall fest hos Jonna och Malin. Mina absolut favorit tvillingar, Alla söta och underbara människor var där.. Kan nog säga utan att ljuga 9/10 pers som var där.. skulle jag kunna släta över utan problem då är alla killar inräknade. utom två som jag inte känner.
sen bärde det av in mot stan dock vet jag inte vad som hände där eller vilka jag pratade med. Eller jo.. Stefan pratade jag med. Vi kom tydligen fram till att Joppa är en Hetrobög. Jag gillar joppa han och jag är dansmästare.

SERIÖST! vi dansar ur skiten ur alla dansprogram.. MED RÅG OCH MÅTTA½!(½la jag till med flit) sen iaf var vi på efterfest hos leion där var det kallaballik! wehre den pjatten.. Söp sig full som Ulf Lundell och visade ballen.(kanske, ingen som vet) Leion den välhänge killen var lite lugn igår iaf i min ögonvrå...

OCH JOHAN BLOMBORG. Seriöst den människan är nog fan en av de bästa i hela jefla världen.. Fyfan vad gutt det var igår.. (här låter det som vi har gjort något snuskigt med det gjorde vi inte......)

Crazy med the raconteurs är fortfarande bästa låten.. 

jag kan skriva hur mycket mer som helst. Ni vet, jag är gladbakis idag .. bästa bakisen är efter rödvin.. Man blir så poetiskt och chablomig.  jag hade dööörolet igår. seriöst,, kanske den bästa kvällen på evva! kanske springer bort till leion och filura lite,, :D

vi gjorde tavlor igår med
bästa jefla tavlorna i mannaminne
Jonnas tavla: Hon går i sthlm med en gammal gubbe och har en massa flygande böcker

Malins tavla: Sparta mage och posten horn..

Känner man dem inte så är det inte rolet!

dock hade jag lite ont i magen igår det var inte najs... Satt och klämde och försökte gick inte serru.. Min mage börja se ut som Fisens(han heter så) ont och gör konstiga ljud ifrån sig ,, fast det kanske ingen vill veta..



nää igår var det 10/10 möjliga!! happy happy happy


13/4 2008  Konrad K

Crazy The Raconteurs


40års fest!

Jag gnällde på folk förra veckan och upptäckte att jag uppdaterar inte så flitigt själv. Men hey! Solen skiner ute,, håret är inbakat, man steker.. champangen... ja ni fattar grejen. Imorgon är det kalas, De ska bli döööroolet(skånska). Två 20åringar fyller år. så 40års fest it is! Malin och Jonna är det som är de stora födelsedagsbarnen.

Kommer sakna att få sms där det står "Hej Schäfer, ska du förbi bolaget något idag? Isåfall kan du kanske köpa en vin till mig"  Nu är de så stora de små pyrena..

Jag ska allafall bli dunderfull och dansa på taken. Det är sånt jag är bra på har jag hört.

The Raconteurs nya skiva är rätt okej och Johnossis,, SE! Jag har hittat ny musik! Wioiwoiwowiwowiwow


Hejs!

Same old song

Jag har svårt. Verkligen jättesvårt att hitta ny musik jag gillar. Hittar jag något jag gillar så kör jag på det tills jag tröttnar. Och det är svårt ska jag tala om. Har knarkat Foo Fighters nu sen i julas (minst) och det är bäst fortfarande. När jag med jämna mellanrum tröttnar går jag över till eletronic house med Daft Punk Och Justice. Visst det finns mycket annat jag lyssnar på. Men inte i den utsträckningen.

Vad ska jag göra för att  bli bättre på att hitta ny musik.. ?

(dock inge fel på det jag redan lyssnar på men förändring förnöjjer)

Bakismannen

Ja det var jag lite idag. Tror jag har tappat förmågan att återhämta mig efter en blöt kväll med bara öl.
Öl ÄR guds dryck till människan, det VET jag. Men jag klarar inte av så många som man gjorde engång i tiden. OCH NEJ jag är inte gammal, Jag har bara upptäckt att man ska blanda. Blanda är bra. Gärna rödvin öl och vitvin.. Cider gillar jag itne så det blandar jag inte. Men allt annat.. Man mår fakitkst bäst dagen efter, helt ärligt..

Nu ska jag ta en liten liten...

www.enlitenrunk.se

www.enlitenrunk.se kanske är världens bästa hemsidenamn. Seriöst!


Det härstammar ifrån Filip och Fredriks tv-program Boston Tea Party. Där de berättar om en snål gubbe som köper en liten liten flaska rödvin. Sen sätter han sig vid telefonen och häller lite lite rödvin. Samtidigt som han lyssnar på sitt banksaldo via telefonen och smuttar lite lite på rödvinet. DÄR, viker Filip in, "Och kanske tar sig en liten liten runk".

Kanske ett av de rooooligaste klippen med dem..

Nu ska jag bege mig och ta en liten liten....

RSS 2.0