King of Pop

Okej! Ge killen en eloge.. Skit i hans privata liv, hans alla rykten och allt annat skit som cirkulera runt han.. Vi koncentrerar oss på Musiken! Tänk istället på vad han gjort för plattor.. tidlösa klassiker och gryma dansmoves!
Listan kan bli hur lång som helst och jag ska vara kortfattad (hata långa blogg inlägg) Och ska inte länka till Youtube-klipp för det är ändå ingen som orka starta.

Thriller - Kanske är världens mest sålda album och har sålt mellan 45 miljoner och 104 miljoner exemplar.  RESTECPA!

History - Det var väl här hans karriär egentligen tog slut 1997 gjorde han en värsting tuner med denna samlingsplatta som stöd. 

Palla inte att skriva mer men måste säga, jag bryr mig inte värsentligt över hans privatliv.. Det är hans musik som är inspirerande och har gett många timmar av underhållning...


Keep on Rocknin!  Se fram emot en come back


Youtube länk iaf..


Dirty Diana!

Ingen joppa men nästan

Fick ett ryck idag.. Inte gjort någonting på hela dagen och det kröp i hela kroppen... Visste inte vart jag skulle ta vägen..

Vädret som alla vet har varit regnigt idag.. gjorde mitt ego och min macho image till wooooaaaaa Rocky tränar ute i regnet..

Sagt och gjort (btw tänkte inte så som jag skrev förut,, men det ser coolare ut) Jag tog på mig farsans gamla löpardojjor (han byter ungefär var tredje månad med ursäkten "dämpningen har slutat fungera") Tar ett segervarv runt hamnen och kattrumpan och sen ut mot svinö... Var ute i regnet i säkert över en timme!!

Kämpade och kämpade "VILJA ÄR ALLT" försökte jag intala mig själv.. sista biten stapplade jag hem.... Tror inte herr Persson gör såna dumheter som jag och tar ut allt på första träningsdagen.... För jag kommer vara död i övermorgon(ja träningsverken smyger på en som en ninja... )


SEriöst kolla trailern nu!!!!!


Singstar Disney!

och mina vänner, nu är det bekräftat.. Singstar Disney kommer att dyka upp i en affär nära dig,!!!!!

Enda nackdelen är att de är de engelska låtarna.. (Bra de med förvisso men man är ju ändå uppväxt med Rickard Wolff som Scar)

http://loading.se/news.php?pub_id=2837 <------ Nyheten!!!

resande försäljare...

Typiskt utmärkande människor. Alltid det där fejkade flinet, Alltid din kompis och allt bästa priset till just dig.


de kommer oftast i en kombi-bil, Bra komfort och skön att åka i långa sträckor.. Ja för de reser ju väldigt mycket i sitt jobb. Och det är en av de många fördelarna med att vara en resande försäljare.. Man får träffa så mycket nytt folk och se så mycket nya platser(wiii). När de kommer så stannar de oftast bilen utanför och sitter kvar en stund. Inte stressa, det är ett tecken på att man är osäker och oerfaren säljare. Och vem vill handla av en oerfaren säljare, nä just det.

De tar sina papper, oftast en portfolio med sina produktpapper och erbjudande. De går självsäkert mot ingången och presenterar sig med en väldigt inövad fras som tex kan låta såhär:

"Hej mitt namn är Carl Gustafson (lägg märket till att han betona Gustavsson med F och ett S för det låter snitsigare, samt att han har ändrat det på sitt visitkort) Jag kommer ifrån XXXXX och vill tala med vederbörande som har hand om den administrativa biten"

De har ofta kläder som är inhandlade på kläderskedjor som Dressman och likande, inte för fula men ändå så att man aldrig tar dem seriöst.. Och sen så använder de alldeles för mycket aftershave. Det verkligen stinker colone inne i kontoret en vecka efter att de har varit på besök.

De lägger fram sina erbjudande och får dem att låta som de inte går att få någon annanstans.. Övertygande, Pressande och envisa så jobbar de för att man ska nappa.

För 10-15år sedan var resande försäljare ett yrke med många kunder och förmodligen ganska så bra med provision och dyl, men sen internet och alla telefonförsäljare har dykt upp i våran vardag så tror jag att detta colone älskande släktet kommer att dö ut..

hoppas på det...


Bakis eller "tack som fan rickard wessbergs arbetskompisar"

Fyfan he hu och hans moster... Kräftskiva igår...hade inte gått dit om inte inte wesslan varit skyldig mig en student special...

Gött jag wessberg och någon som hette alexander tror jag,,, sen resten brudar från östermalm...
 

nästan

nej men ett par f.d klasskompisar till weassly som stod för kräftorna,, jag åt en sen var jag mätt(vi grundade innan med pommes och bea-sås)

Full blev jag, men nådastöten kom när alarmstreet media kompisar till rickard kom förbi och bjöd på dricka och dricka och shot och shot.. han söp mig under bordet


bör tilläggas att han är grek..


nä seriöst det här med blogg suger ju ... varför kan ingen fatta det?


puss och puss

GRatis mat och fulla pensionärer

Som alla vet är jag typ lika pank som pete dorhety går från en Knarkbutik., Men igår var min far så snäll att han bjöd på Lammet och Grisen.. Typ frossa mat mitt ute i skogen upplevelse...

Fint mat och sånt..  Äta tills man spyr och lite till... Det roliga börjar dock sen efter.. när maten var undandukad och alla ska ut och dansa.. USch man kan verkligen se vilka männiksor som är dansmänniskor..

1. De ska dansa till precis varenda låtjävel

2. De har ett speciellt uteseende.. Lite det reserverade "stoppa skojortan i byxorna" karaktärerna.

anyway det var en snubbe på dansgolvet som utmärkte sig alldeles extra odinärt.. Han hoppade runt och pekade på olika tjejer han ville dansa med. Sen innan de ens hunnit reagera hoppade han vidarea och gjorde "pistolen"(sköt med fingret) på nån helt annan. Rätt som det var tafsade han lite på någon gammal gubbe som lika gärna kunde varit hans far(kanske var)

Jag tror att denna snubben inte vet hur man ska ta kontakt med folk utan det han gör är något på gränsen till halvhjärtade försök till någon form av humankontakt som slutar i "fjanten på dansgolvet"

Nej! han var inte en snubbe som skojade runt för sakens skull och för att han hade roligt.. man såg de desperata ögonen att han var på jakt...

Nää ikväll kräftskiva och gratis öl( Weeasel är skyldig mig en studspec) så wiiiii


Och seriöst! det här med blogg börjar bli jävligt tjatigt.. Lägg ner!!

Kent King hitta knark i Luleå

typ sjukt kul läs

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3012287.ab

RSS 2.0