FiFAAn säger jaa

Har pluggat nu. eller ja Wesslan har hjälpt mig lite att ordbajsa, Juapp han är mästare på det. Hade det funnits en gala för ordbajare hade han stått med Guldbajset i handen. Sikken kille..Och snart ska han till Cypern.. Lite fusk e det allt. Men hey.. Jag har ju mitt plugg så jag är inte bitter inte..

Ikväll blir det nog tro det eller ej.. ÖL måste nog till bolaget nu så jag hinne..

Slit mig från datorn någon!

Nää nu får det faan vara nog.. Måste verkligen sluta sitta på den här jävla datorn.. Get a Life Jokke.. Gör din läxa. Ut och gå med hunden(har ingen hund)

Förhelvete sluta sitta vid din dumma gamla dator!!!


AAAAAAAAARggghhhh ,,


(jag behöver stimulans av något slag)

Gissa låten!


Skärpning!

JA nu var det ju så att jag skulle skriva något om pinsamma fyllon här. Men jag orkar helt enkelt inte. Nu tänker jag mest hoppa på folk å gnälla lite.. Att läsa bloggar är riktigt kul men det är bara ett fåtal som fattat det där med bloggandet. Blomborg är en av dem. Hans blogg updateras regelbundet. Och joppa är halvduktig. Jebus är väldigt duktig. Men  resten däremot är inte så duktiga. Nämner inga namn (Rickard, Bratten, Sofia, Wästanfors, Jonna, Petra, Ramne och alla andra som jag kanske glömt). En gång i veckan eller mindre är rätt dåligt, faktiskt. Kom igen skriv bara nån rad. Lite hur ni mår eller om den där roliga gubben som kom hoppade på bussen imorse och blev utslängd.
Kanske missade ni ert favorit program på radion(Alla vet att det är Christer i P3) så gör er hörda!

För Bövelen!

Mysgos!

en liten påminnelse

skriver mest till mig själv nu för jag ska komma ihåg att posta imorgon. Det ska handla om fulla medelåldersmän och hur jävla pinsamma de är när de ska köpa korv efter en blöt natt.

Jag har blivit frälst!

Kalla mig töntig, eller kalla mig fjant, just nu bryr jag mig inte. Jag har haft en uppenbarlse. Var på en trevlig fest med goda vänner och åt och drack gott. På vägen hem hade jag en deeptalk med en god vän, blev lite serious och efter ca 20 minuters snack  cyklade jag hem. Väl hemma slår jag på tvn och ser en dokuemtär om George Lucas, och om du inte vet vem George Lucas är så är du bakom flötet.

Dokumetentären handlade om hur han tänkte när han skapade filmerna, hur han tänkte när han skrev manus, och hur han tänkte när han levde sitt liv,  Mannen är ett geni! Har alltid gillat Star Wars filmerna och kommer alltid göra. Men ikväll växte de på något sätt. De växte när han berättade hur han tänkte när han gjorde dem, hur hans baktanke var och varför Darth Vader gjorde som han gjorde.
Han har alltid strävat efter att göra som han vill, avskydde monotomt jobb och vägrade jobba på sin fars snickeriföretag. Han berättade att hans far hade sagt "du kommer ångra dig, en dag kommer du komma tillbaka".
George gick sin egen väg. HAN ville göra det han kände för. Leva för det han trodde på. Film blev hans slutgiltiga svar och som vi vet idag har han gjort kanske den bästa triologin i filmhistorien.

MEN det var inte bara storyn om Star Wars som fångade mig. Det var hans årsikter, hans tänkade i samhället. Hur människor skall leva med varandra,

Vänskap och Förtroende, det är två saker som han satte högt på listan. Och som han beskrev, "dessa är två saker som sakta försvinner från vårt samhälle" OCh jag kan hålla med. För det var precis det som jag och min bekant diskuterade om innan vi sa farväl från festen. Det har hänt saker mellan folk och fä som jag inte tänker ta upp, men jag kan berätta att det har förstört något som engång var något fint. Och detta är sorgligt.

Och för er som sett episode III vet vad som hände mellan Obi-Wan och Anakin. För detta senario kände jag igen ikväll.
George Lucas gör film för sin egen skull, inte för någon annan. Visst vi ska inte gå in på detaljer som att fansen hatade Jar Jar Binks osv. och att han fixade till det. Men han ville berättade en story om en pojke som inte vill något ont  i världen och en dag blev han den elakaste och mäktigaste skurken i galaxen. Och den enda som verkligen kunde vända honom tillbaka var hans egen son, och endast när sonen håller på att dö förstår denna maskin/människa att den mörka sidan är fel, och gör det som måste göras för att rädda sin son, även om det kräver hans eget liv.
George Lucas förmedlade tankar och filosofier under interjuven och jag var i chocktillstånd. Han berättar om hur ungdomar har svårt att hitta sitt kal och vad de ska göra i sina liv. Och istället för att göra vad som är mest lönsamt eller framtidsrätt. Gör det ni själva vill. Gör det ni brinner för. Och gör det som är rätt för er själva. Dessa ord är sällan man hör från en filmproducent. Speciellt inte från en av top 10 regissörerna.

George Lucas har alltid varit en stor idol, men idag växte han i mina ögon. Han kanske sa så inför kameran eller att han fått X antal kr för att säga så men det skiter jag i, för jag blev berörd och har tagit till mig hans ord om hur  han anser att man ska leva sitt liv. Tro på dig själv, gör det du vill, och strunta i vad folk säger. Visst det kan låta töntigt, men hey! du kan vara töntig isåfall eftersom du själv inte vet vart i världen du ska.

 Star Wars har alltid betytt något för mig och idag har George Lucas bevisat att han är den främste av alla berättare som har en historie förankrad i våran värld. Och som för länge sedan utspelade sig i en galax långt långt härifrån.

Alexander Kyckling - En mästare på cykling


Schäfer tipsar om dagens rätt

Dagens rätt i samband med Findus och Blåband.

Fiskpinnar med bröd

Gör så här:
Ta korvbröd och smeta in lite majonäs och thaisweetchili sås på dem. Sen lägger du de nystekta fiskpinnarna i brödet.
Färdigt för att ätas.

Serveras gärna med något att drickaimage44

Göteborgare är sjuka människor

image43
Vad säger man?

Copy pastade lite från en annan blogg, men jag tänker inte berätta vilken.

Internet2

Nu snackar de på radion om en superwebb. Som ska utvecklas i Sverige!
Eller som jag vet att det kommer att heta. Internet2 (kom ihåg vart ni läste det först).Dock ska skiten användas till forskning. Men det vet vi hur det blir med det. När Internet2 blir aktuellt då kan vi hänga på supercoola sidor och sajberspejsa!

Sen snöar det idag.. FECK!!!

The New Beat

Vi blev bestulna på låten, the new beat. Den vi alltid får headbängnacke i tre fyra dagar och alltid när vi är som tröttast så ger vi allt vi har kvar. När du kommer hem så jävlar vad vi ska röja till den och ingen dum brud ska få byta låt när det är som bäst.


Neuken i Keuken i nånting

Minnns inte rikigt vad detta stod för men det var holländska för något skoj.

Har konstaterat att imorgon är det fredag och då är det ÖL intag:D


jippie!

Musik jag rekommenderar

Okej nu tänkte jag tipsa om lite musik, Har pluggat nu i två timmar och Gud vete asså
Två av de mest jobbigaste timmarna detta året! Så för att muntra upp mig själv och andra människor ska jag tipsa om ett gäng skivor(mp3 om man gillar det) Som är bra rakt igenom eller kanske ja någon låt som är mindre bra, Men overall Skitbra!

För er som funderat "fan seriöst Schäfer lär dig skriva ordentligt och sluta skriv satsfel och allt vad det heter"

Det blir inte lika rooleeet då:P

White Stripes - Elephant

En genomgo skiva med Jacks smutsiga gitarr som spretar åt alla håll Med låtar som The Acorn och Hyptonise(mitt säta är fortfanrade pajj) Anser jag att denna skivan är WS bästa

Manu Chao - La Radiolina

Okej killen är expert på att använda samma riff gång på gång Samma låt fast med annan text. Lyssnar man igenom den på raken så känner man igen ett mönster. Men det kanske är det som meningen, Jag gillar det

OCH JAG VILL ATT DU ska tycka om det med.

Temple of the Dog - Temple of the Dog

Soundgarden tog slut. Pearl Jam tog slut (men återförenades senare) Så gjrode sångarna i varje band ett projekt tillsammans, Den sjunger högt och hur de går hungriga. Mörka röster till smutsig 90tals rock/grunge.

Kan inte bli bättre.Och jag hoppas verkligen inte att de gör en skiva till för den skulle bli så dålig då.

Refused - The shape of punk to come

Dennis Lyxen är förbannad, riktigt förbannad. Det hör man. Oftast brukar Hardcore band skryta med att de är förbannade på samhället och hur illa behandalde alla blir. Sen visade det sig senare att de bara lossas. Men när Dennis och hans hord av straight edge kompisar röjjer så menar det allt.

Och att skivan i sig kanske är det bästa som gjort i svensk musik tvivlar jag inte på. Roxette och ABBA, ta er i röven, för ni har en galen och förbannad vegan som kickar era buttar.


Den nya förbättrade Schäfer

Fifaan asså. Idag har jag varit duktig. Fixat med massa "vuxenpapper" och käkat gröt till frukost. Var tillochmed ute och sprang en runda!!! Shit det var reeedit jobbigt ska jag säga. Kommer nog ha träningsvärk of DOOM imorgon.

Dock har jag inte ens öppnat boken jag ska plugga, eller förden delen stigit upp i tid som jag skulle göra. MEn vafan man måste börja i någon ände.

Ska även dra igång mitt lilla projekt i replokalen, dvs. studioinspela Per Gessle låten med Filt.OCh för er som inte hört den bör ni kolla in live och improvisations versionen på www.myspace.com/filtiparken
Dööbra fick ja in lite reklam med.

Nää nu ska jag in till stora staden och inhandla maaud.

Lim och Rödvin

Idag är jag sleten, redet sleten. Varför lär man sig aldrig att sluta i tid och varför i hela helvete skulle jag ha vita byxor på mig igår?

Hemma hos Blomborgs residens  drack jag vin öl och talade i goda vänner sällskap.(och nya vänner)

Sen så limmade Sandra ihop mina fingrar med "Attack superglue", inte bra. Trodde jag skulle dö där ett tag.

Sen är det mer och mer suddigt. Men vi var på Pipes of Schottland och jag HATAR den bartendern som jobbar där. Åk tillbaka till 50talet där du hör hemma. Nä nu ska jag bajsa upp all macidonkenmat. (Hmm säger man bajsa upp eller bajsa ut?)

Hejdå leverpastej

Ja jag sitter ju inte vid datorn llängre

Har haft stuff todoo, sitter inte lika mykcet vld datorn längre som jag gjorde ett tag. Fan det är ju helt sjukt egentligen. Finns ju folk som uppdatera sin blogg 5-10ggr om dagen.. Vaddå ta upp space på internetet. Nä det orkar vi inte med


Nu e jag döööttrött för jag har partajat sen i tisdags. Ska ta det piano idag, Och imorgon är det kalas så det heter namnam. Dööörolet ska det bli(skånska)

På måndag ska jag börja mitt nya liv med Havregrynsgröt till frukost och träning så jag är fitt får fajt till beach 08

Nää nu ska jag in till staden och hänga i Casa de Blomborg

Long time back home and so on.. bla bla bla

JA det var ett tag sen jag skrev. Har flyttat från Norgeland hem till Sverigeland nu mycket papper som ska fixas, nytt plejs att bo på. Träffa allt gutt och bra människor. Samt den där Speciella Pitsorna man bara kan äta i kalmar.

På Onsdag är det Karma, och för er som inte vet vad det är tycker jag ni ska kolla upp. För jag tänker inte berätta.

Nu ska jag till min gode kamrat Rickard och tatta lite.

Alles gut schwimmer suit

RSS 2.0